Innledende Informasjon Marbella Eiendom
Hvem vi er og våre målsetninger.
Marbella Eiendom AS er en eiendomsagent i Oslo som selger boliger i sør-Spania, nærmere bestemt i og rundt Marbella på Costa del Sol. Vi samarbeider med Kristina Szekely Real Estate i Marbella som er den største og eldste eiendomsmegleren i området. Vår database har et svært bredt utvalg av eiendommer, og inkluderer nye og brukte leiligheter, rekkehus, penthouse og villaer for enhver smak og lommebok. Søk i vår database for å se om noen av våre 2000 objekter kan være av interesse. Marbella Eiendoms Eksklusive Hjem kategori inkluderer noen av de beste og flotteste eiendommene man kan oppdrive i Marbella-området. Leilighetskomplekser under konstruksjon finnes på vår side Nye Prosjekter. Disse prosjektene er som regel ferdig om 1 til 2 år. Vi formidler salg av alle kvalitetsprosjekter i Marbella-området. Dette utgjør omtrent 100 ulike prosjekter. Noen av disse selger vi også eksklusivt. Under Denne Ukens Boliger nederst på denne siden viser vi de siste boligene i vår database eller boliger vi mener er spesielt interessante. Noen av boligene har også tilhørende videosnutter som kan forenkle boligsøket. Vi arrangerer skreddersydde visningsturer etter avtale.

Vi formidler også flere kvalitetsprosjekter på kysten ved Barcelona (Costa Brava og Costa Dorada) som bygges av den største utbyggeren på den katalanske kysten, Casa Daurada.

Marbella Eiendom og våre spanske partnere fokuserer på kvalitet og service, og vi er dedikerte i vårt mål om å gi våre klienter den beste personlige oppfølging både før og etter boligkjøpet.

Vi har utarbeidet en guide til aktiviteter i Marbella som kan være til nytte for fastboende og tilreisende. Klikk på bildene under for detaljer.
Reisemål Aktiviteter
Diverse artikler Restaurantguide
Siste nytt
Siste nytt

Dagens bilde
Dagens bilde Marbellas strandpromenade. Utsikt fra vår utleieenhet i Skol-komplekset.
Klientstøtte.
Vi vet at avgjørelsen om å kjøpe bolig i et fremmed land ikke er enkel å ta. Våre ansatte er imidlertid dedikerte til målet om å finne nettopp den boligen våre klienter er ute etter, og vil være tilgjengelige med ekspertråd slik at boligsøket blir effektivt. Vi vil følge dere trygt og enkelt gjennom hele kjøpsprosessen, og vil ta hånd om alt det praktiske ved boligkjøpet. Våre klienter trenger kun å konsentrere seg om å velge ut sin drømmebolig. Nøl derfor ikke med å ta kontakt med oss hvis dere har noen spørsmål eller trenger assistanse i boligsøket. Sjekk også vår Generelle Info side for en beskrivelse av alle elementer som inngår i det å kjøpe og eie bolig i Marbella. En oversikt over våre tjenester finnes på vår Om Oss side. 

On-line Assistanse.
Det kan tenkes at dere har behov for å ta personlige notater om interessante eiendommer dere finner på våre sider. Nøl derfor ikke med å benytte notisboken for dette formålet. Etter å ha gjort notater underveis og før dere går ut av sidene våre, er det bare å legge inn e-mail adressen og trykke send. Notatene vil dermed automatisk bli sendt til den innlagte e-mail adressen for senere referanse og gjennomgang.

Anbefal denne siden
Ditt Navn
Din E-mail
Bekjents E-mail
Kommentarer

  
 
Nyhetsbrev og guider.
Hvis dere ikke fant noe av interesse på våre sider i denne omgang, er det bare å melde dere på vår mailingliste. Dere vil da motta vårt kvartalsvise Nyhetsbrev som vil inneholde oppdatert informasjon om Marbella og aktuelle aktiviteter i den kommende perioden. I tillegg vil vi informere om nye aktuelle objekter vi får inn i vår database. Nyhetssiden inneholder også en god oversikt over tidligere nyhetsbrev samt nyttige linker til relaterte internettsider. Ta en titt på vår restaurantguide, aktivitetsguide og reiseguide.

Vårt siste nyhetsbrev inneholder en artikkel om utleiemarkedet i Marbella, samt en oppdatering av temperaturen på boligmarkedet i Marbella.

Valutaberegning.
Alle eiendomspriser i vår database vises i Euro (EUR) og er uten omkostninger og skatt. Kursen på norske kroner mot EUR er for tiden på ca 7,60. For å få kronebeløpet er det bare å gange Eurobeløpet med kursen.  Klikk her for valutakalkulator med oppdaterte valutakurser.

Takk for at dere besøkte våre sider. Benytt gjerne Anbefal Våre Sider hvis dere kjenner andre som kunne være interessert i bolig i Marbella-området.
dot

Denne Ukens Boliger
Marbella Eiendom Boliger
Flott ny leilighet i attraktivt kompleks (Alicate Playa) ved stranden i Los Monteros kun 3 kilometer øst for Marbella.
3 soverom, 3 bad, 12 m2 terrasse. Godt utleieobjekt!
Klikk her for mer info.
Marbella Eiendom Boliger
Luksusvillaer på 330 m² i Paraiso-området vest for San Pedro. Kort vei til golf og fasiliteter. Flott utsikt, høy standard, 3 soverom, svømmebasseng og hage.
Klikk her for mer info.
dot

Marbella Eiendom AS
Tlf: +47  97121313
E-mail: info@spainliving.com