Nye Prosjekter Marbella Eiendom
Marbella Eiendom formidler salg av alle prosjekter i Marbella-området som vi mener holder den nødvendige standard. Dette utgjør omtrent 100 leilighetskomplekser som ferdigstilles fra 6 måneder til 2 år.
Flere av disse formidler vi eksklusivt.
Nedenfor finnes mer informasjon om noen av disse prosjektene.

Se detaljer nedenfor om vårt meget attraktive kompleks La Dama de Noche ved Puerto Banus, samt luksusprosjektet Vista Real i golfdalen ved Puerto Banus som snart legges ut for salg. 
dot
Alicate Playa
Klikk for mer informasjon
ALICATE PLAYA

Det beste strandområdet i Marbella.

Gleden ved å bo luksuriøst ved havet med sol og golf. Beliggende ved siden av golfbanen Río Real, og bare noen minutter med bil fra Marbella sentrum. Stilfulle leiligheter med 2 til 4 soverom, god planløsning, luftavkjøling, kvalitetsmarmor, fullt utstyrt kjøkken og god lagerplass.

Leilighet med 2 soverom fra Euro 220.000 (kr 1,8 mill). 
dot
COSTALITA

På stranden ved Middelhavet.

Kun 35 minutters kjøring fra flyplassen i Malaga, og 7 minutter fra Puerto Banus.
Costalita ligger på en 800 meter lang strand og er et luksuriøst prosjekt som tilbyr det beste i strandbeliggenhet til god pris og kvalitet.

Leiligheter med 2 soverom og 2 bad med fullt utstyrt kjøkken, luftavkjøling og kvalitetsmarmor. Priser fra Euro 210.000 (kr 1,6 mill).
Costalita
Klikk for mer informasjon
dot
Lomas de Los Monteros
Klikk for mer informasjon.
LOMAS DE LOS MONTEROS

Spennende nytt prosjekt øst for Marbella.

Prosjektet ligger i åssiden ovenfor Los Monteros 5 minutter fra Marbella sentrum med flott panoramautsikt. Kun 3 km fra kysten og Marbellas beste strender. Leiligheter og penthouse med 2 og 3 soverom i blokker med flatt tak og store solrike terrasser med flott utsikt. Egen buss med jevnlige avganger til Marbella sentrum.

Priser fra Euro 185.000 til 600.000 (kr 1,5 til 5 mill).
dot
LA DAMA DE NOCHE

Topp beliggenhet ved Puerto Banus.

Flott prosjekt med attraktiv beliggenhet ved Puerto Banus som blir ferdigstilt fra 2003 til 2006. Gangavstand til alt (fasiliteter, stranden, golfbane, shopping, restauranter, Puerto Banus). Komplekset er bygget i Andalusisk stil og leilighetene har 1 til 4 soverom. Store terrasser, stort hageanlegg med svømmebasseng og paddlebaner, samt spesialavtale med golfbanen La Dama de Noche.

Pris på leilighet med 2 soverom fra EUR 180.000 (kr 1,5 mill).


La Dama de Noche
Klikk for mer informasjon
dot
Vista Real - et luksusprosjekt i golfdalen ved Puerto Banus
Legges snart ut for salg
VISTA REAL

Topp havutsikt ved Puerto Banus.

Et nytt luksusprosjekt i den attraktive golfdalen ved Puerto Banus. Prosjektet bygges på en høyde med fantastisk utsikt utover Middelhavet og den frodige golfdalen. Komplekset som er under bygging, vil ha 93 leiligheter og penthouse med 1 til 3 soverom, store terasser, marmorgulv, A/C, gulvvarme på baderom og fullt utstyrt kjøkken.

Priser fra Euro 180.000 (kr 1,5 mill).
 
dot
LA CALA HILLS

Kvalitetsprosjekt nær golfbanene i Mijas øst før Marbella.

Leiligheter og penthouse med 2 og 3 soverom. Prosjektet vil bli bygget på en høyde med flott utsikt mot Middelhavet og over golfområdet. Ingen trafikkstøy, barnevennlig, felles svømmebasseng og klubbhus samt tennisbaner. Malaga flyplass er kun 15 minutter unna, mens Marbella er en 15 minutters kjøretur vestover. God kvalitet til god pris.

Priser fra Euro 144.000 til 350.000 (kr 1,2 til 2,8 mill).
La Cala Hills
Klikk for mer informasjon.
dot
Marina de la Duquesa
Klikk for mer Informasjon
MARINA DE LA DUQUESA

Flotte leiligheter ved stranden vest for Estepona.

Flott prosjekt med meget god investeringsverdi ved havnen Puerto de la Duquesa 20 minutter vest for Marbella og 20 minutter fra Gibraltar. Leilighetene har fra 1 til 4 soverom og har utstyrt kjøkken, fine terrasser og preinstallert A/C samt garasje i kjeller. De fleste har havutsikt. Fellesanlegget inkluderer to svømmebasseng og direkte tilgang til flott strand. Gangavstand til restauranter, butikker, båthavn, helsesentre og sportsfasiliteter. En veletablert 18 hulls golfbane er i gangavstand.

2 soverom fra Euro 130.000 (kr 1,1 mill).
Referansenummer EW 25.
dot
KEMPINSKI RESORT - PRIVATFLØYEN

Flotte leiligheter i eksklusivt hotellkompleks

Eksklusive leiligheter i 5-stjerners hotellkompleks ved stranden nær Estepona. Leilighetene ligger i den private fløyen av hotellet og eierne kan nyte god av alle hotellets fasiliteter. Alle leilighetene har unik design og selges fullt møblert. Leilighetene har egne innganger, men kan også nås via hotelllobbyen. Hotellet kan assistere med utleie av leiligheten i perioder den ikke benyttes. De resterende enhetene inkluderer hybler og leiligheter med 1, 2 og 3 soverom.

Prisene starter på EUR 200.000 (kr 1,6 mill) 
Kempinski Resort - privatfløyen
Klikk her for mer informasjon
dot
Reserva del Paraiso
Klikk for mer informasjon
RESERVA DEL PARAISO

Eksklusive villaer nær Puerto Banus.

Luksusvillaer på 330m2 med 3 soverom i golfområdet Paraiso kun 5 minutter vest for Puerto Banus. Alle enhetene har flott utsikt over Middelhavet, egen hage og svømmebasseng. Gangavstand til butikker og flere golfbaner.

Pris: Euro 1.080.000 (ca kr 8,6 mill).
dot
PLAYA ESMERALDA

På stranden ved Puerto Banus.

Eksklusive leiligheter i luksuskompleks på stranden meget sentralt på Golden Mile mellom Marbella og Puerto Banus.

Leiligheter og penthouse med 2 og 3 soverom, fullt utstyrt kjøkken, luftavkjøling, kvalitetsmarmor og store terrasser med havutsikt. 
Playa Esmeralda
Klikk for mer informasjon
dot


Marbella Eiendom AS

Tlf: +47  97121313
E-mail: info@spainliving.com