Om Marbella Eiendom Marbella Eiendom

Marbella Eiendom AS
Marbella Eiendom AS som er basert i Oslo, ble etablert i januar 2000 og selger hus og leiligheter i området rundt Marbella i Spania (spesielt Mijas til Estepona). Vi selger også større tomter for utbygging. Vi har meget god kjennskap til Marbella etter over 25 år i området. Vi har et godt og etablert kontaktnett innen eiendom på solkysten, og har valgt Kristina Szekely Real Estate i Marbella som vår hovedpartner på grunn av deres profesjonalitet, størrelse, kvalitet, service og langsiktighet.

I vår database har vi over 2000 bruktboliger og mer enn 100 leilighetsprosjekter (ferdige om 1 til 2 år). Databasen inneholder hus og leiligheter fra EUR 200.000 (kr 1,6 millioner) og oppover samt noen av de mest eksklusive eiendommene man kan oppdrive i Marbella-området. Hvis man er ute etter noe spesielt hvor pris ikke er det viktigste, vil vi høyst sannsynlig kunne finne det. Sjekk vår internettdatabase for å se et utvalg av boligene vi har tilgjengelig.

Vi samarbeider også med den største utbyggeren på kysten ved Barcelona, Casa Daurada, og selger her kvalitetsprosjekter på Costa Brava og Costa Dorada.

I samarbeid med våre spanske partnere vil vi følge våre klienter trygt og enkelt gjennom hele kjøpsprosessen. Vi fokuserer på service og kvalitet, og tilbyr en rekke tjenester som våre kjøpere får gratis. Grunnen er at det er selgeren av eiendommene som betaler honorar til agent og megler.

Tjenestene våre inkluderer følgende:
  • Boligsøk: Innsyn i vår database og tett veiledning ved utvelgelse av aktuelle objekter. Det er viktig å gi oss god informasjon om boligen du leter etter. Tenk gjerne gjennom ting som er spesielt viktige for deg og fortell oss alt du måtte komme på. Fyll derfor inn vårt skjema, og e-mail det til oss. Hvis du har venner og bekjente som også kunne tenke seg å vurdere bolig i Marbella-området, er det bare å benytte seg av Anbefal Våre Sider på hovedsiden eller gi oss navn og adresse så vi kan ta kontakt med dem.
  • Visningstur: Tilrettelegging av visningstur og skreddersydde visninger i Spania med en av våre 50 meglere. Avtal med oss helst innen én uke før avreise. Våre meglere gir dere tett oppfølging i de dagene dere er i Spania, og vi kan hente og bringe dere fra flyplassen. Om ønskelig, skaffer vi hotell ved vårt hovedkontor i Puerto Banus til rabatterte priser. Hvis dere ikke kjøper på visningsturen, vil vi, hvis det er ønskelig, følge dere opp i etterkant og gi beskjed hvis interessante objekter skulle dukke opp.
  • Transaksjonsservice: Ved kjøp, ordner en av våre dyktige advokater alt det praktiske ved kjøpet og tar det fulle ansvar for transaksjonen overfor spanske myndigheter. Advokatutgiftene dekkes imidlertid av kjøperen. Våre advokater vil også kunne finne svar på det våre klienter har av juridiske spørsmål og gir råd med hensyn til oppgjørsform og eierstruktur på kjøpet. Se vår generell info side for detaljert beskrivelse av kjøpsprosessen og kostnader forbundet med kjøpet.
  • Utleieservice: Vi har en utleieservice hvor vi tilbyr å leie ut våre klienters boliger i perioder de ikke benytter disse. Prisen for disse tjenestene er 15% av leieinntekten noe som er standard i Marbella. Utleieren må i tillegg betale 16% skatt på leieinntekten. Utleie kan være en god måte å dekke inn boligens driftsutgifter på. I høysesongen (fra juni til oktober) er det mulig å oppnå leieinntekter fra kr. 7-10.000 og oppover pr uke for en leilighet med god beliggenhet og standard. Villaer oppnår høyere priser. Det skal derfor ikke mange leieuker til før man har dekket inn kostnadene ved boligen. Gi oss beskjed hvis dere ønsker denne tjenesten.
  • Låneformidling: Vi formidler gunstige lån i spanske banker for mellom 60 og 80% av kjøpesummen med sikkerhet i boligen.
  • Reisebestilling: Norwegian og SAS har direktefly til Malaga fra Norge. Ellers er det gode forbindelser via København. 
  • Andre tjenester: Vi kan gjennom vår partner, Kristina Szekely Real Estate, ordne alt fra gartnere, vakthold, hushjelp, håndverkere, det beste av helsepersonell, hjelp til innredning og innkjøp av møbler samt hjelp med forespørsler overfor lokale myndigheter. Vi hjelper våre klienter med det meste, og det er derfor bare å spørre hvis det er noe man lurer på. Vi anser en klient for å være like viktig etter et kjøp som før et kjøp, noe vårt serviceapparat gjenspeiler.

Vår Partner - Kristina Szekely Real Estate
Kristina Szekely Real Estate, med hovedkontor i Puerto Banus, er det største og eldste eiendomsselskapet i Marbella-området og har solgt solfylte boliger siden 1965. Guzman Real Estate StaffGjennom partnerskapet med Marbella Eiendom i Oslo, tilbyr de nordmenn alt fra leiligheter til rundt 1 million kroner og oppover til store eksklusive villaer i mangemillioners klassen. Eiendomsmassen inkluderer også større tomter til utbygging. Selskapet har 6 kontorer i Marbella-området og har agenter i U.S.A., Midtøsten og de fleste europeiske land, inkludert i Norge gjennom Marbella Eiendom.

Selskapet består av over 150 personer hvorav de aller fleste er engelskspråklige meglere. Flere av disse er også skandinavisk-språklige. Selskapets frontfigur, Kristina Szekely, er en meget respektert og kjent person i Marbella-området. Hennes anseelse er en klar årsak til den ledende stilling selskapet har fått i eiendomsbransjen i Marbella, og en viktig faktor til at de får i oppdrag og selge de mest eksklusive av Marbellas eiendommer. Langsiktighet, kvalitet og service er nøkkelelementer i satsingen som i år feirer 45 års jubileum. Det er høyst sannsynlig ikke det siste 45 års jubileet til Kristina Szekely Real Estate.


Råd om valg av samarbeidspartner ved kjøp av bolig
Det er mange agenter og selskaper som selger leiligheter på Costa del Sol, og noen er mer seriøse enn andre. Det er derfor vel så viktig å velge riktig samarbeidspartner som å velge riktig bolig. For å få god service og riktig veiledning i en tildels stor jungel av objekter, råder vi dere til å benytte en større agent. Marbella Eiendom og Kristina Szeekly Real Estate har det apparatet som trengs for å yte våre klienter det de trenger for å gjøre et sikkert kjøp av en kvalitetsbolig. Vårt store utvalg av boliger, ekspertkunnskap om markedet, motiverte lokalkjente meglere, dyktige advokater og ettersalgsservice har vært og er viktige grunner til å velge nettopp oss. Tusenvis av europeiske boligkjøpere har allerede vist at våre tjenester er etterspurte.

Det er også et viktig poeng at det er selgeren av boligen som betaler kommisjon til eiendomsmegleren. Kjøpere får således våre tjenester gratis. Det lønner seg derfor som regel ikke å gå direkte til prosjekter eller private eiendomsselgere da man da sannsynligvis må ordne mye av det praktiske selv (advokat, offentlige instanser etc). Dette vil vi ordne slik at kjøperen kun trenger å konsentrere seg om å velge akkurat den boligen som innfrir forventningene og drømmene.

dot

Marbella Eiendom
Tlf: +47 97121313 
E-mail: info@spainliving.com