Nye Prosjekter Costa Brava & Costa DoradaMarbella Eiendom
I tillegg til å formidle salg av prosjekter og bruktboliger i Marbella-området, formidler Marbella Eiendom prosjekter på Barcelona-kysten. Vi representerer utbyggeren Casa Daurada som er den største utbyggeren på Costa Brava og Costa Dorada.
Nedenfor presenteres 6 prosjekter med høy standard og god beliggenhet nær stranden.
dot
COSTA BRAVA


S'abanell, Blanes
Klikk for mer informasjon
S'ABANELL, BLANES

På stranden i Blanes.

Dette flotte prosjektet ligger på stranden i den hyggelige byen Blanes med gangavstand til alle byens fasiliteter. Totalt bygges det 300 leiligheter i 5 ulike bygninger. Leilighetene har 1 til 3 soverom, gode planløsninger og fine terrasser med sjøutsikt. Fellesområdet er sjenerøst med stort svømmebasseng.

Priser fra Euro 120.000 til 240.000 (ca kr 1-2 mill).
dot
ARIES, TOSSA DE MAR

Med utsikt over Middelhavet.

Flotte rekkehus i par med meget bra beliggenhet med herlig utsikt over havet og gangavstand til flott strand. Kun 5 minutter fra de hyggelige byene Tossa de Mar og Lloret de Mar, mens Barcelona ligger 1 time sørvestover.
Boligene vil ha høy standard og vil inneholde 3 soverom, 1 bad, 1 gjestetoalett, terracottafliser, utstyrt kjøkken, A/C, garasje, doble vinduer og store terrasser.

Priser fra Euro 200.000 til 240.000 (ca kr 1,5 - 2 mill).
COSTA BRAVA


Aries, Tossa de Mar
Klikk for mer informasjon
dot
COSTA BRAVA


Sta. Cristina d'Aro
Klikk for mer informasjon
STA. CRISTINA D'ARO

Landlig prosjekt nær kysten.

Et kvalitetsprosjekt bestående av frittstående villaer og rekkehus med 3 og 4 soverom. Området er landlig og er i gangavstand fra to fredelige landsbyer. De fleste boligene vil ha utsikt mot sjø og fjell. Det er flere flotte golfbaner i nærheten og Barcelona er kun én times kjøring mot sørvest. Den hyggelige kystbyen Playa de Aro med flotte strender ligger 5 minutter unna.

Priser fra Euro 270.000 til 340.000 (ca kr 2,2 - 2,7 mill).
dot
TERRASSES DELS MUNTS, ALTAFULLA

Rekkehus med flott havutsikt.

Flotte rekkehus med 3 soverom i hyggelig kompleks på en høyde med flott utsikt over Middelhavet. Gangavstand til strand og fasiliteter. Kun 1 time sørvest for Barcelona.

Rekkehusene har utstyrt kjøkken, 1 bad 1 gjestetoalett, varm og kald A/C, marmorgulv og store terrasser med fin utsikt. Dobbelgarasje i kjeller med god lagringsplass, samt flott felles hagenlegg med stort svømmebasseng.
Priser fra Euro 200.000 til 270.000 (ca kr 1,6 - 2,2 mill).
COSTA DORADA


Terrazas dels Munts, Altafulla
Klikk for mer informasjon
dot
COSTA DORADA


Pino-Alto, Miami Playa
Klikk for mer informasjon
PINO-ALTO, MIAMI PLAYA

Ultramoderne på stranden.

Meget moderne bygg med 3 leiligheter over to etasjer med unik beliggenhet på stranden i eksklusivt nabolag. Alle enhetene har 3 soverom, herlig havutsikt, egen hageflekk og inneholder ellers alt. Stilen er meget moderne og gjennomført. Kun 1 time sørvest for Barcelona.

Priser fra Euro 300.000 til 360.000 (ca kr 2,5 - 3 mill).
dot
LA CALA, MIAMI PLAYA

Leiligheter nær herlig strand.

Leiligheter med 2 soverom i gangavstand til meget flott strand og alle byens fasiliteter. Hageanlegget vil bli meget flott med hundreårgamle furutrær og fargerik tropisk beplantning rundt stort svømmebasseng. Leilighetene vil være ideelle som feriebolig og vil inneholde 1 bad, utstyrt kjøkken, fliser, A/C og garasje. Komplekset vil ha 4 etasjer.

Priser fra Euro 90.000 til 130.000 (ca kr 750.000 til 1,1 mill).
COSTA DORADA


La Cala, Miami Playa
Klikk for mer informasjon
dot

Jan Aaseth
Tlf/Faks: 22503012
Mobil: 97121313 / 91754607
E-mail: info@spainliving.com